Banner
TAXI UNITAX, aéroport Zaventem et Bruxelles
Qualité et ponctualité - Transport de personnes en taxi

Unitax, the best Taxi Company in Brussels and Zaventem. Perfect for you and for company. Credit card accepted

Home
Artikel gepubliceerd de 6 augustus 2015
laatst gewijzigd de 30 december 2015

door Unitax
logo imprimer

Uw verplaatsing is onze zorg, mobiliteit onze bekommernis

TAXI UNITAX, aéroport Zaventem et Bruxelles {PNG}Unitax is al meer dan 30 jaar actief op gebied van personenvervoer en limousine service met chauffeur. Unitax verzorgt het taxivervoer voor een groot aantal ondernemingen in geheel Vlaams-Brabant en Brussel.

Unitax zorgt er ook voor dat u in de luchthaven van Zaventem en terug thuis geraakt zonder zorgen, als u dat wenst kunt u persoonlijk worden opgewacht door een chauffeur. Voor verdere info hierover kan u terecht bij Diensten. Uw taxi online bestellen kan natuurlijk ook.

Bedrijven die wensen gebruik te maken van onze diensten kunnen dit zeer voordelig doen. De details daarover vindt u bij Bedrijven.

Unitax maakt daarvoor gebruik van een uitgebreid wagenpark, van personenwagens tot voertuigen die zijn uitgerust met een elektrische lift voor rolstoelgebruikers en minibusjes tot 8 personen. Ook limousines met chauffeur staan ter beschikking. Hier vindt u meer informatie over onze voertuigen.

Unitax garandeert kwaliteit en stiptheid! 7 dagen op 7, 24 uur op 24. Met ervaren, geoefende en discrete chauffeurs.

Is de job van taxi-chauffeur iets voor u? Contacteer ons dan bij : secretariat@unitax.be

Uw taxi online bestellen

Android: smartphone en tablet Uw taxi online bestellen - UNITAX - Android: smartphone en tablet
IOS: iPhone en iPad Uw taxi online bestellen - UNITAX – IOS: iPhone en iPad

Bestel een taxi vanuit Brussel en omliggende gemeente naar uw lokatie met enkel twee muisklikken! Vul eventueel uw specifieke wensen in en bevestig uw bestelling. Uw naderende taxi is te volgen op de kaart. Wanneer u een bestemmingsadres opgeeft bij de opdracht kunt u een prijsindicatie opvragen. Reserveringen zijn mogelijk.


Uw taxi online bestellen

Uw taxi online bestellen

Android: smartphone en tablet Uw taxi online bestellen - UNITAX - Android: smartphone en tablet
IOS: iPhone en iPad Uw taxi online bestellen - UNITAX – IOS: iPhone en iPad

Bestel een taxi vanuit Brussel en omliggende gemeente naar uw lokatie met enkel twee muisklikken! Vul eventueel uw specifieke wensen in en bevestig uw bestelling. Uw naderende taxi is te volgen op de kaart. Wanneer u een bestemmingsadres opgeeft bij de opdracht kunt u een prijsindicatie opvragen. Reserveringen zijn mogelijk.bullet point Sitemap bullet point Contact bullet point Editors area bullet point

RSS

2014-2019 © TAXI UNITAX, aéroport Zaventem et Bruxelles - Alle rechten voorbehouden